Vásárlási információk

A divatzona.hu egy webshop?
Nem. Bár tervezzük, hogy az lesz egyszer, jelenleg több oka is van, hogy még csupán bemutatóteremként működünk.

Tehát nem is tudok vásárolni az oldalról?
Természetesen tudsz! Kicsit kényelmetlenebb ugyan a módja, mint más webáruházakban megszokott, de van működőképes megoldásunk. Válaszd ki a megvásárolni kívánt terméket, és a lap felső sávjában található Írj nekünk! linken keresztül küldj egy e-mailt, és egyeztetünk a vásárlás pontos menetéről. Közvetlenül is írhatsz, a divatzonauzletek@gmail.com címre. Leveledre a lehető leggyorsabban, legfeljebb egy napon belül válaszolni fogunk!

Kiválasztottam a ruhát, hogyan tudom megvenni?
Írj egy levelet a divatzonauzletek@gmail.com címre, melyben írd meg, hogy melyik ruhára, és melyik színváltozatra gondolsz! Ellenőriznünk kell, hogy a kiválasztott ruha van-e jelenleg készleten. Mindenképpen visszajelzünk, ha véletlenül elfogyott, ajánlunk helyette másikat, vagy ha nem sürgős a vásárlás, megpróbáljuk beszerezni a hiányzó terméket. Próbáljuk a honlapon is naprakészen tartani a készletre vonatkozó információkat, de előfordulhat, hogy egy-egy esetben nem a megfelelő jelzés szerepel.

Hogyan történik a szállítás és mennyibe kerül?
A szállítást jellemzően a Magyar Postán keresztül bonyolítjuk, budapesti megrendelés esetén előfordulhat, hogy mi magunk visszük ki a csomagot. A szállítás díja mindkét esetben 2.500 forint, de amennyiben a megrendelt termékek ára eléri a 25.000 forintot, úgy a szállítás ingyenes! A termékeket legkésőbb az utalást követő munkanapon, de jellemzően még az utalás napján feladjuk a korábban egyeztetett szállítási címre.

Kérhetek-e személyes átvételt?
Természetesen igen. Jelenleg két üzletünk is működik a fővárosban, ezek elérhetőségét a honlap felső sávjában található Kapcsolat menüben megtalálod. E-mailben egyeztetünk, nyitvatartási időben bármikor átveheted a csomagodat. Amennyiben a személyes átvételt részesíted előnyben, úgy javasoljuk, hogy az online vásárlás előtt inkább gyere el valamelyik ützletünkbe és nézz körül, lehet, hogy egészen más ruha tetszik meg majd, mint amit elsőként kiválasztottál!

Hogyan tudom rendezni a megrendelt termékek árát?
Jelenleg csak előre utalást követően tudjuk teljesíteni a megrendelésedet, melyet bankszámla számunkra várunk:
Via-Moda Divat Betéti Társaság
10400085-50526787-85811003
Fontos, hogy az utalás annak a személynek a számlájáról történjen, akinek a részére a számlát kéred! Kérjük, csak azután utalj, hogy egyeztettünk a termékekkel kapcsolatban, nehogy olyan ruha árát utald el nekünk, amely már nincs a készletünkön!

Külföldön élek. Tudok rendelni a divatzona.hu-ról?
Mivel cégünknek nincs EU-s adószáma, ezért csak belföldi rendeléseket teljesíthetünk.

Megkaptam a termékeket, de nem megfelelő a méret, vagy egyszerűen nem áll jól rajtam a ruha. Mi a teendő?
Valamennyi termékünk esetében feltüntetjük a honlapon a jellemző méreteket. Kérjük, a ruhák kiválasztásánál ezt fokozottan vedd figyelembe, éppen a kényelmetlenségek elkerülése végett! A jogszabályban foglaltak szerint a megvásárolt termékeket 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheted, és mi visszautaljuk a ruha árát. Fontos, hogy a ruha teljesen hibátlan, új állapotban érkezzen hozzánk vissza, úgy, ahogy Te is megkaptad. Tudnod kell, hogy alkalmi ruhát, éppen a termék jellegéből adódóan nem veszünk vissza, kérjük, ezek megrendelésénél fokozott figyelemmel járj el a méretet és a fazont illetően!


Cégünk, jogelődei révén 1996 óta létező vállalkozás, mely működése legfontosabb szempontjaként vevői elégedettségét határozta meg. Ennek szellemében minden törekvésünk arra irányul, hogy akár személyesen, akár online értékesítés során kerülünk kapcsolatba vásárlóinkkal, végül elégedetten távozzanak üzletünkből, vagy vegyék át az online megrendelt termékeket. Közösségi oldalunkon, különböző online és személyes csatornán keresztül számtalan pozitív visszajelzés erősített meg minket abban, hogy munkánkat magas színvonalon, vásárlónk megelégedésére végezzük. Amennyiben megtisztelsz minket megrendeléseddel, magad is tapasztalni fogod azt az igyekezetet, mellyel törekszünk pontos és gyors kiszolgálásodra. Reméljük, ha még nem voltált vásárlónk, akár személyesen, akár online, hamarosan az leszel! :)